Open Nationaal Kampioenschap Beach Handball 2021 op 22 augustus

Open Nationaal Kampioenschap Beach Handball 2021 op 22 augustus

Wij nodigen jullie graag uit voor het “Open Nationaal Kampioenschap Beach Handball 2021” op zondag 22 augustus bij SDS’99 in Blaricum. Deze mooie centrale locatie zal het decor zijn voor dit toernooi, waarbij wij na een dag vol Beach Handball wedstrijden de Nederlands Kampioen Beach Handball in de Dames en Heren categorie zullen huldigen. Deelname is gratis.

Gezien er sinds vorig jaar geen voldoende momenten plaatsgevonden hebben om te bepalen welke teams behoren tot de top van de Beach Handball teams, is er besloten om het toernooi een “open” karakter te bieden. Dat wil zeggen dat elk team zichzelf mag registreren om aan het toernooi deel te nemen. Er zijn 8 plekken beschikbaar per categorie, er wordt alleen gespeeld in de Dames en Heren categorie.

Bij meer dan 8 aanmeldingen in een categorie zal de organisatie bepalen welke teams mogen deelnemen. In dat geval geldt het volgende rangordesysteem:

  1. Prestaties/deelname bij recente EBT toernooien;
  2. Prestaties van het team bij het afgelopen Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2019;
  3. Prestaties bij de Beach Handball Tour 2019-2020;
  4. Wel of niet willen deelnemen aan de Champions Cup bij eventuele winst;
  5. Chronologische volgorde van aanmelding teams;

Om te registreren verwijzen wij jullie graag naar het registratieformulier op de site. Het registratieformulier zal op vrijdag 25 juni aanstaande om 12:00 uur op de website beschikbaar zijn.

Eventuele vragen kunnen gestuurd worden naar beachhandball@handbal.nl .