Volg een Beach Handball opleiding in 2021

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft de ambitie om Beach Handball meer op de kaart te zetten in Nederland. Tevens wordt gezocht naar personen die ambitie hebben om binnen Beach Handball opgeleid te worden en hiervoor ook een diploma willen behalen. Door het ontwikkelen en organiseren van Beach Handball opleidingen wordt de kwaliteit van Beach Handball vergroot, wat resulteert in het verbeteren van de Beach Handball beleving tijden Beach Handball toernooien c.q. evenementen.

 

 

 

GEÏNTERESSEERD IN EEN OPLEIDING?
Wij sturen een nieuwsbrief als de inschrijvingen starten!

Nieuwsbrief opleidingen

Beach Handball Trainer – 2 (BHT-2)

De BHT-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball Trainer die actief wil zijn in de georganiseerde sport bij sportverenigingen en sportbonden. De BHT-2 vervult een assisterende rol of werkt onder supervisie van minimaal een BHT-3 of bestuurlijk kader.

 

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten!

 

 

 

Beach Handball Scheidsrechter – 2    
    (BHS-2)

De BHS-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Beach Handball Breedtesportcompetitie en/of Nederlandse Beach Handball tour. De BHS-2 scheidsrechter wordt opgeleid als duo- of koppelscheidsrechter.

 

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten!

 

 

 

Beach Handball Scheidsrechter – 3 (BHS-3)

De BHS-3 is bedoeld als vervolgopleiding op de BHS-2 voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Nederlandse Beach Handball tour en mogelijk in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De BHS-3 scheidsrechter wordt opgeleid als koppelscheidsrechter.

 

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten!

 

 

 

Beach Handball Delegate (BHD)

De BHD is bedoeld als opleiding voor delegates die actief willen zijn tijdens NK Kwalificatietoernooien en in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball.

 

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten!