Volg een Beach Handball opleiding in 2023!

 

Beach Handball Introductie

Wil je kennis maken met Beach Handball? Volg dan de Beach Handball Introductie (BHI).
De BHI bestaat uit twee filmpjes die online bekeken kunnen worden. Eén voor scheidsrechter en één voor trainers. Meld je na het bekijken voor de filmpjes aan via het aanmeldformulier, zodat wij in Sportlink kunnen registeren dat je de BHI hebt gevolgd.
 
Klik hier voor meer informatie!

Beach handball trainer

Wil jij Beach Handball Trainer worden? Dan zijn onderstaande opleidingen tot Beach Handball Trainer wellicht iets voor jou!

Beach Handball Trainer – 2 

De BHT-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball Trainer die actief wil zijn in de georganiseerde sport bij sportverenigingen en sportbonden. Vind je het leuk om training te geven, wedstrijden te begeleiden en je enthousiasme voor de handbalsport over te dragen aan anderen? Dan is de opleiding tot Beach Handball Trainer – 2 iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie!

Beach handball Scheidsrechter & Delegate 

Wil jij Beach Handball Scheidsrechter en/of Delegate worden? Dan zijn onderstaande opleidingen wellicht iets voor jou!

Beach Handball Scheidsrechter – 2

De BHS-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Beach Handball Breedtesportcompetitie en/of Nederlandse Beach Handball tour. De BHS-2 scheidsrechter wordt opgeleid als duo- of koppelscheidsrechter.

Klik hier voor meer informatie!

Beach Handball Scheidsrechter – 3

De BHS-3 is bedoeld als vervolgopleiding op de BHS-2 voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Nederlandse Beach Handball tour en mogelijk in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De BHS-3 scheidsrechter wordt opgeleid als koppelscheidsrechter.

Klik hier voor meer informatie!

Beach Handball Delegate

De BHD is bedoeld als opleiding voor delegates die actief willen zijn tijdens NK Kwalificatietoernooien en in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball.

 Klik hier voor meer informatie!

DOWnloads

Trainers

Scheidsrechters

Delegates

Algemeen