Beach handball introductie

 

Leuk dat je de Beach Handball Introductie (BHI) wil volgen! 
De Beach Handball Introductie is er voor iedereen die op een laagdrempelige en leuke manier kennis wil maken met Beach Handball. De BHI bestaat uit twee video’s: één voor scheidsrechters en één voor trainers, die je hieronder kunt bekijken.

Na het bekijken van de introductiefilmpjes hopen we dat je een beeld hebt hoe spel eruit ziet, wat de basis spelregels zijn en dat je weet uit welke onderdelen een training bestaat.

Beach Handball Introductie – Scheidsrechters

Beach Handball Introductie – Trainers

Registratie Beach Handball Introductie

Heb jij bovenstaande filmpjes bekeken? Meld je dan hier aan dat je Beach Handball Introductie filmpjes hebt gevolgd, zodat we dit ook in Sportlink kunnen registreren.

Beach Handball workshop voor trainers

In navolging op het BHI filmpje voor trainers organiseren we samen met een aantal verenigingen door het land workshops voor trainers, waar je je voor kunt aanmelden. Door het organiseren van workshops voor trainers willen we geïnteresseerden op een leuke en laagdrempelige manier kennis laten maken met en handvatten bieden voor het geven van een Beach Handball training. We wensen dat dit leidt tot enthousiaste beginnende trainers die zichzelf verder willen ontwikkelen en de opleiding tot Beach Handball Trainer – 2 (BHT-2) willen gaan volgen.

Meer informatie over de workshop en hoe je jezelf kunt aanmelden vind je hier.

Vervolgopleiding

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de volgende (vervolg)opleidingen voor scheidsrechter en trainer wellicht iets voor jou! Klik hieronder voor meer informatie.

Beach Handball Trainer 2 (BHT-2)

Beach Handball Scheidsrechter 2 (BHS-2)

Overige opleidingen