Starten met Beach Handball bij jouw vereniging? Dat doe je zo!

Starten met Beach Handball bij jouw vereniging? Dat doe je zo!

Bij Beach Handball draait alles om plezier, ongeacht je niveau of ervaring! Iedereen kan meedoen! Het is een leuke en laagdrempelige sportvariant voor zowel ervaren als minder ervaren handballers. De ervaren spelers zie je de pirouettes en vliegers maken en je twijfelt of je ooit deze vaardigheden zult beheersen. Maak je geen zorgen, iedereen kan Beach Handballen!

Maak kennis met Beach Handball
Met ons Beach Handball Introductie Toernooi bieden we verenigingen de mogelijkheid om hun leden op een leuke en toegankelijke manier kennis te laten maken met deze sport. Onze ervaren coaches begeleiden jullie door de basisprincipes van het spel en helpen jullie om de eerste stappen te zetten op het zand. Het draait niet om perfectie maar om het plezier van samen spelen en nieuwe vaardigheden uitproberen.

Dit is jullie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze gave sportvariant. Of je nu een speler bent die nieuwsgierig is naar Beach Handball of een vereniging die op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Is dit iets voor jouw vereniging?
Je vraagt je misschien af of jouw vereniging wel klaar is voor deze uitdaging. Maar maak je geen zorgen! Wij bieden alles wat je nodig hebt om van start te gaan. Het enige waar jouw vereniging voor moet zorgen is een beach accommodatie en natuurlijk enthousiaste deelnemers.

Wat kost zo’n toernooi?
De vereniging kan het Beach Handball Introductie Toernooi kosteloos organiseren met behulp van het Lokaal Sportakkoord. Het NHV regelt een Beach Handball Coach en alle spel- en informatiematerialen. Vraag het toernooi aan via het Lokaal Sportakkoord bij jouw gemeente!

Schrijf je in en doe mee!
Ben je benieuwd hoe je jouw vereniging hiervoor kan aanmelden? Dat doe je hier!