NK Kwalificatietoernooi

Een NK Kwalificatietoernooi kan door iedere partij aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond georganiseerd worden, indien het toernooi via de website is aangemeld en teams zich tevens  inschrijven via deze site voor het NK Kwalificatietoernooi.

De toernooiorganisatie dient ervoor te zorgen dat alle deelnemende teams zich hebben ingeschreven via de website. Wanneer de juiste teams niet bij het toernooi geregistreerd staan, kan de ranking niet worden verwerkt.
De organisatie van het NK Kwalificatietoernooi krijgt automatisch bericht van de aanmeldingen via de website. Als organisatie neem je contact op met het team om de aanmelding te bevestigen.

Na inschrijving verplicht het team zich tot deelname aan het desbetreffende toernooi. Afmelden na inschrijving is niet mogelijk en wordt als “niet opgekomen” beschouwd, waarna het team een sanctie van 75,00 euro wordt opgelegd. 
Een team kan zich afmelden door een mail te sturen naar Beachhandball@handbal.nl

Direct aan de slag? Vul het formulier onderaan de pagina in om een NK Kwalificatietoernooi direct in te schrijven voor de Beach Handball Tour!

ZELF EEN NK KWALIFICATIETOERNOOI ORGANISEREN?

Registratie ranking 

De toernooiorganisatie zorgt ervoor dat de ranking van het toernooi wordt gecommuniceerd met het NHV. De ranking van het toernooi moet worden gemaild naar beachhandball@handbal.nl na afloop van het toernooi.

  • De Beach Handball Tour 2022-2023 loopt van 15 augustus 2022 tot en met 25 juni 2023. 
    De tourregeling zal z.s.m. op de website gepubliceerd worden.