Aanmelden organisatie NK Kwalificatietoernooi

Een NK Kwalificatietoernooi is een toernooi dat deel uitmaakt van de NHV Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het NK Beach Handball. Een NK Kwalificatietoernooi kan, indien voldaan wordt aan de volgende voorwaarden, door iedereen georganiseerd worden. De voorwaarden staan beschreven in de Regeling Beach Handball Tour

Teams schrijven zich via de kalender in voor het NK Kwalificatietoernooi. De toernooiorganisatie dient ervoor te zorgen dat alle deelnemende teams zich hebben ingeschreven via de website. Wanneer de juiste teams niet bij het toernooi geregistreerd staan, kan de ranking niet worden verwerkt. De organisatie van het NK Kwalificatietoernooi krijgt automatisch bericht van de aanmeldingen via de website. Als organisatie neem je contact op met het team om de aanmelding te bevestigen.

De toernooiorganisatie zorgt ervoor dat de ranking van het toernooi wordt gecommuniceerd met het NHV. De ranking van het toernooi moet worden gemaild naar beachhandball@handbal.nl na afloop van het toernooi.

ZELF EEN NK KWALIFICATIETOERNOOI ORGANISEREN?