Hier worden dit seizoen de Beach Handball Tour Finals gespeeld

Hier worden dit seizoen de Beach Handball Tour Finals gespeeld

De locatie en data voor de Beach Handball Tour Finals (voorheen NK Beach Handball) is bekend. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 vinden de Beach Handball Tour Finals plaats bij HV Jahn II in Stadskanaal.

‘Als Nederlands Handbal Verbond zijn we blij dat we, net als in 2022, samen met HV Jahn II de Beach Handball Tour Finals 2024 gaan organiseren. We kijken uit naar een mooi Beach Handball evenement met alle teams, officials en vrijwilligers’. – Vincent van der Meijden, Coördinator Beach Handball.

Ferry Roek, voorzitter van HV Jahn II is verheugd dat het toernooi bij zijn vereniging plaats zal vinden: ‘Na een zeer positief gesprek met het NHV en een delegatie van HV Jahn II is de keuze gemaakt om de Beach Handball Tour Finals 2024 te laten plaatsvinden op het Beachpark te Stadskanaal. In 2022 hebben wij een eerste NK in Stadskanaal mogen organiseren en wij zijn van mening dat de Beach Handball Tour Finals 2024 weer een mooie editie zal gaan worden. Wij, HV Jahn II, zullen er alles aan doen om samen met het NHV voor zowel de spelers als toeschouwers een ongelofelijk weekend neer te zetten. Wij zullen er klaar voor zijn om jullie op 6 en 7 juli 2024 te ontvangen.’

Voor een sfeerimpressie van het Beach park in Stadskanaal check je hier de aftermovie van het NK Beach Handball 2022.