De herenfinale op het NK Beach Handball wordt ingehaald op 12 juli

Beach Handball Tilburg en Feyenoord Handbal gaan op woensdag 12 juli strijden om de Nederlandse titel. Op het sportcomplex van OHC’01 treffen beide finalisten elkaar om 20:15 uur. De winnaar bemachtigt naast de gouden medaille ook een ticket voor de EHF Beach Handball Champions Cup.

Op zondag 25 juni werd het NK Beach Handball afgelast vanwege de hoge temperaturen. De beslissing viel nadat er twee finales waren gespeeld. Bij de heren D-jeugd won Green Park/Handbal Aalsmeer de titel. Bij de dames C-jeugd kroonde JuRo Unirek/VZV zich tot Nederlands kampioen.

De finales bij o.a. de senioren werden niet gespeeld. Het is nog niet bekend of en wanneer de finale bij de dames tussen Lit Malserzn Aln en Black Lake Beach gaat plaatsvinden.