Organisatie

De Beach Handball organisatie bestaat uit verschillende groepen.Wil jij ook meedenken en meepraten over (de toekomst van) Beach Handball in Nederland? Neem dan contact met ons op via beachhandball@handbal.nl.

Beleidsgroep Beach Handball  
De beleidsgroep Beach Handball richt zich op de positie van Beach Handball binnen het NHV. Ze is adviserend op het gebied van ontwikkelingen en de lange termijn strategie.

Projectgroep Beach Handball Tour
De projectgroep Beach Handball Tour adviseert het NHV met betrekking tot de Nederlandse Beach Handball Tour en ondersteunt de verenigingen bij de organisatie van toernooien.

Projectgroep NK Beach Handball
De projectgroep NK Beach Handball adviseert en ondersteunt het NHV met betrekking tot de organisatie van het NK Beach Handball.

Projecgroep Clinics & Opleidingen
De projectgroep Clinics & Opleidingen adviseert het NHV met betrekking tot de ontwikkeling van Beach Handball clinics scheidsrechters- en trainersopleidingen.

Projectgroep Oranje
De projectgroep Oranje adviseert het NHV met betrekking tot de realisatie en uitvoering van de nationale Beach Handball (jeugd)selecties.

Projectgroep Promotie & Communicatie
De projectgroep Promotie & Communicatie zorgt voor de promotie van Beach Handball in Nederland en de communicatie richting leden, verenigingen en overige belanghebbenden met betrekking tot alle Beach Handball activiteiten die plaatsvinden.