Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024 [135]

Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024 [135]

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2024 - 23/06/2024
Hele dag

Categorieën


Schrijf je nu in voor de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024!

Datum: 22 en 23 juni 2024

Locatie: Venlo

Categorieën: Dames Senioren, Heren Senioren, Dames A-jeugd, Heren A-jeugd, Dames B-jeugd, Dames C-jeugd, Heren C-jeugd, Dames D-jeugd en Heren D-jeugd.

Verwacht aantal organisatiepunten: 135

Speeldagen:
Heren C-jeugd: Zaterdag
Dames C-jeugd: Zaterdag
Heren D-jeugd: Zaterdag
Dames D-jeugd: Zaterdag

Heren B-jeugd: Zondag
Dames B-jeugd: Zondag

Heren A-jeugd: Zaterdag en zondag
Dames A-jeugd: Zaterdag en zondag

Heren Senioren: Zaterdag en zondag
Dames Senioren: Zaterdag en zondag

Informatie van de organisatie:

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren wij een ééndaags breedte- en wedstrijdsporttoernooi voor E-jeugd, D-jeugd en C-jeugd. Ook vindt het inmiddels welbekende Kabouterbeachfeest voor H-jeugd en F-jeugd op zaterdag plaats. Vanaf de middag gaan de wedstrijden in de A-jeugd en Seniorencategorieën van start. Deze A-jeugd en Seniorencategorieën hervatten vervolgens hun toernooi op zondagochtend. A-jeugd en Seniorenteams die uitsluitend op zondag 23 juni 2024 willen spelen, kunnen dit bij hun aanmelding vermelden. Tevens vindt er op zondag een ééndaags breedte- en wedstrijdsporttoernooi voor B-jeugd plaats. In alle categorieën vindt het toernooi plaats voor zowel heren- als damesteams. In de categorieën E-jeugd en D-jeugd is het ook mogelijk om gemengde teams aan te melden.

De inschrijfkosten bedragen 25 euro voor E-jeugd en 30 euro voor D-jeugd tot en met Senioren. Deelname aan het Kabouterbeachfeest is gratis. Aanmeldingen voor het Kabouterbeachfeest en het E-jeugdtoernooi kunnen per mail worden verzonden naar beachcup@eksplosion71.nl. D-jeugd tot en met Seniorenteams kunnen zich aanmelden via www.beachhandball.nl.