Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2023 – NK Kwalificatie & Breedtesport

Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2023 – NK Kwalificatie & Breedtesport

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/06/2023 - 18/06/2023
Hele dag

Categorieën


Schrijf je nu via het formulier hieronder in voor het Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2023 – NK Kwalificatie & Breedtesport toernooi!
Datum: Zaterdag 17 en zondag 18 juni
Categorieën: Dames Senioren, Heren Senioren, Dames A-jeugd, Heren A-jeugd, Dames B-jeugd, Heren, B-jeugd, Dames C-jeugd, Heren C-jeugd, Dames D-jeugd en Heren D-jeugd.

Verwacht aantal organisatiepunten: 135

Speeldagen:
Heren C-jeugd: Zaterdag
Dames C-jeugd: Zaterdag
Heren D-jeugd: Zaterdag
Dames D-jeugd: Zaterdag

Heren B-jeugd: Zondag
Dames B-jeugd: Zondag

Heren Senioren: Zaterdag & Zondag
Dames Senioren: Zaterdag & Zondag
Heren A-jeugd: Zaterdag & Zondag
Dames A-jeugd: Zaterdag & Zondag

 

Informatie vanuit organisatie:
Naast de D jeugd t/m senioren zal er op zaterdag ook een toernooi georganiseerd worden voor de E- en gemengde D-jeugd. Ook aan de allerkleinste wordt gedacht! Op zaterdag zal het jaarlijkse Kabouterbeachfeeest plaatsvinden waar de F/H-jeugd op een speelse en gezellige manier kennis kan maken met Beachhandball. Opgave voor de het kabouterbeachfeest en de E- en gemengde D jeugd kan door een mail te sturen naar beachcup@eksplosion71.nl

De A-jeugd en Senioren spelen op zaterdag en zondag, mocht je als team enkel op zondag willen spelen dan is dit ook mogelijk. Dit graag per mail doorgeven na het aanmelden!

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van ons kampeerterrein (liggend aan de beachaccommodatie). Tevens zal er op zaterdagavond een gezellig avondprogramma georganiseerd worden (of verschillende activiteiten in de regio) en bieden wij op zondag (tegen betaling) een heerlijk ontbijt aan.