Beach Handball Introductie Workshop

De Beach Handball Introductie (BHI) workshop is bedoeld als eerste kennismaking met Beach Handball, georganiseerd door en bij de (eigen) vereniging. De workshop bestaat uit één bijeenkomst van 2,5 uur, waarbij wordt ingegaan op de spirit, flow, Fair Play en spelvormen van Beach Handball.

De Beach Handball Introductie heeft als doel om sporters (nog meer) enthousiast te maken voor Beach Handball. Tevens wordt de kwaliteit van Beach Handball spelers, trainers en scheidsrechters vergroot, wat resulteert in het verbeteren van de Beach Handball beleving tijdens Beach Handball toernooien c.q. evenementen. Na deelname aan de BHI workshop is de sporter bevoegd te fluiten bij onderlinge wedstrijden, oefenwedstrijden in een trainingsomgeving van (mede)sporters of jeugdwedstrijden (tot en met C-jeugd) tijdens Beach Handball toernooien en te assisteren bij hoger gekwalificeerde trainers/coaches bij het geven van lessen/activiteiten en bij het begeleiden van evenementen.

De BHI workshop kost € 5,- per deelnemer. Hiervoor ontvangt de vereniging het BHI-materiaal en iedere deelnemer ontvangt een Beach Handball shirt en het Beach Handball Introductie certificaat.

De vereniging is zelf verantwoordelijk voor de workshopleider, een gekwalificeerde Beach Handball official/sportleider, minimaal op niveau 2. Bij het ontbreken hiervan kan de vereniging een workshopleider c.q. docent aanvragen bij het NHV. De kosten hiervan bedragen voor de vereniging € 50,-.

Vragen of interesse? Stuur een mail naar beachcompetitie@handbal.nl of bel 026-7071420.