NK Beach Handball 2019

Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball (NK Beach Handball) 2019 vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen.

Per categorie worden de, op 24 juni 2019 om 21.00 uur, acht hoogstgeplaatste ploegen uit de Beach Handball Tour ranking uitgenodigd voor het NK Beach Handball 2019.

Wanneer een gekwalificeerd team niet kan deelnemen aan het NK Beach Handball 2019, zal het eerstvolgende team uit de Beach Handball Tour ranking worden uitgenodigd. Afmelden voor het NK Beach Handball 2019 dient uiterlijk op zondag 30 juni 2019 te geschieden. Afmelden na zondag 30 juni 2019 wordt als “niet opgekomen” beschouwd, waarna het team een sanctie van 250,00 euro wordt opgelegd. In geval van onvoorziene situaties beslist het NHV.

Indien bij een categorie onvoldoende deelnemende teams zijn geplaatst voor het NK Beach Handball behoudt het NHV zich het recht voor om wildcards uit te reiken.

Lees hier het Reglement Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2019.
Klik hier voor de wedstrijddocumenten van het NK Beach Handball. 
Klik hier voor een overzicht van de resultaten van het NK Beach Handball 2018. 

BENIEUWD NAAR HET SPEELSCHEMA?

Klik hier!

 

Locatie 

Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball vindt plaats bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen.

Molecaten Park Flevostrand
Strandweg 1
8256 RZ Biddinghuizen
Tel. 0320-288480
flevostrand@molecaten.nl

 Al een aantal jaar wordt het NK Beach Handball op het Flevostrand gespeeld bij Molecaten Park in Biddinghuizen.

Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, tegenover Harderwijk, ligt Molecaten Park Flevostrand. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de kleine en grote watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen.

Geniet van de afwisselende en typisch Hollandse omgeving: natuurlijk groen, wieds polderlandschap, stranden achter prachtige dijken, steden met een rijk cultuurhistorische geschiedenis, gezellige terrasjes in pittoreske dorpjes en vele vermakelijke attracties.

Walibi Holland, Dolfinarium en de VOC replica Batavia liggen om de hoek!

Naast de vele faciliteiten die Molecaten Park Flevostrand biedt, organiseert het animatieteam superleuke activiteiten voor jong en oud.

Een vakantie op het vakantiepark en camping in de typisch Hollandse polder zal u doen verrassen. Een veelzijdige vakantiebestemming voor even tussendoor of een lekker lang verblijf. Voor meer informatie over het park klik hier.