NK Beach Handball 2021

Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball (NK Beach Handball) 2021 vindt plaats op een nog nader te noemen datum en locatie. 

Afhankelijk van de datum, zullen per categorie twee weken voorafgaand aan het NK om uiterlijk 21.00 uur op zondagavond, de acht hoogstgeplaatste ploegen uit de Beach Handball Tour ranking uitgenodigd voor het NK Beach Handball 2021.

Wanneer een gekwalificeerd team niet kan deelnemen aan het NK Beach Handball 2021, zal het eerstvolgende team uit de Beach Handball Tour ranking worden uitgenodigd. Afmelden voor het NK Beach Handball 2021 dient een nader te bepalen moment te geschieden. Afmelden na deze datum wordt als “niet opgekomen” beschouwd, waarna het team een sanctie van 250,00 euro wordt opgelegd. In geval van onvoorziene situaties beslist het NHV.

Indien bij een categorie onvoldoende deelnemende teams zijn geplaatst voor het NK Beach Handball behoudt het NHV zich het recht voor om wildcards uit te reiken.

 

Onderstaande links zijn nog van toepassing op het NK Beach Handball 2019, gezien het NK Beach Handball 2020 niet plaatsgevonden heeft.

Lees hier het Reglement Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2019.
Klik hier voor de wedstrijddocumenten van het NK Beach Handball. 
Klik hier voor een overzicht van de resultaten van het NK Beach Handball 2018. 

BENIEUWD NAAR HET SPEELSCHEMA?

Speelschema 2019 !

 

Locatie 

Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2021 vindt plaats bij een nog nader te bepalen locatie en datum.

Naam: 
Adres: 
Postcode: 
Telefoonnummer: 
E-mailadres.