BEach HAndball workshop voor trainers

 

Als aanvulling op de Beach Handball Introductie organiseren we op verschillende locaties in Nederland Beach Handball workshops voor trainers.

Deze workshops worden georganiseerd voor iedereen die die meer kennis op wil doen over Beach Handball en biedt je handvatten voor het geven van een training. Na het volgen van de workshop hopen we dat je enthousiast bent geworden om de opleiding Beach Handball Trainer – 2 te volgen.

De workshop duurt maximaal 1.5 uur en er kunnen 20 personen aan deelnemen.

Voorwaarden:
1. Je hebt de Beach Handball Introductie (online) gevolgd en je hiervoor aangemeld.  Na aanmelding duurt het ca. 24 uur voordat het verwerkt is in Sportlink. 

Hoe kan ik mij inschrijven voor een workshop?

Hieronder volgt het stappenplan hoe je je kunt inschrijven voor de workshop voor trainers. Doorloop eerst het stappenplan en klik daarna op de afbeelding hiernaast om je aan te melden.

1. Klik hier (of op de afbeelding hiernaast) om de activiteitenmodule te openen. 
2. Kies als district: NHV landelijk
3. Kies als type: Opleidingen
4. Kies als categorie: Trainer
5. Kies als subcategorie: 24. BH-Introductie
6. Klik op ‘zoek NHV activiteiten’

Wanneer je stap 6 hebt voltooid opent een landkaart van Nederland met daarin groene icoontjes op verschillende plekken in Nederland. Dit zijn de plekken waar een Beach Handball workshop voor trainers wordt georganiseerd.

7. Klik op de locatie waar jij een workshop wil volgen.
8. Klik op ‘aanmelden’
9. Vul je relatiecode en geboortedatum in. Sleep daarna het sportvoorwerp in de cirkel met daarin ‘drop here’ om jezelf te verifiëren als persoon.
10. Als het goed is worden (alle) gegevens automatisch ingevuld.
11. Na aanmelding ontvang je een e-mail met als onderwerp: bevestiging inschrijving. In deze e-mail staat een link waar je op dient te klikken om je inschrijving definitief te maken. Na het definitief maken van je inschrijving ben je ingeschreven.
12. Noteer datum, tijd en locatie in je agenda en dan zien we je graag tijdens de Beach Handball workshop op de door jouw gekozen locatie.

Vragen of onduidelijkheden?  ✉  beachhandball@handbal.nl